Mountainbike

Kom og vær sammen med ligesindede på vores fantastiske spor!

Kom og vær med i en supergod gruppe af folk der elsker at køre MTB. Vi træner og tager til løb sammen og har et godt sammenhold på kryds og tværs. Vi er fælles om, at træningen skal være sjovlærerig og få os til at køre hurtigere.

Vi kører mountainbike året rundt – både træning og løb – og vi dækker et bredt spektrum fra dem der i løbene kæmper om podiepladserne i deres aldersklasser, til de der kun konkurrerer med sig selv. Men fælles for os alle er at vi elsker at køre spor i skoven.


MTB-gruppen består i øjeblikket af ryttere på et tempomæssigt relativt højt niveau. Der er løbende fælles træning (tilstræbes tirsdag og torsdag kl 17 og søndag kl 9.00 fra klubben), som aftales via opslag på lukket fællesgruppe på Facebook. 


Vi træner primært i Teglstrup, Danstrup og Hornbæk plantage, men tager også en del ture til steder som Tisvilde, Gribskov, Tyskerplantagen, Store dyrehave, Rude Skov og Geels skov. Typisk bliver der også arrangeret et par længere ture i løbet af sæsonen, og i de sidste par år har vi også haft grupper, der tager ture sydpå, til Sverige eller tilsvarende i løbet af sæsonen. Enten til MTB-løb eller blot for at træne i lækre og anderledes omgivelser.


Der er stor opbakning til Hotcup og Vintercuppen og også her vil du mærke det gode sociale sammenhold. Derudover er der mange der deltager i H12, Fall race, Gribben og tilsvarende løb.


Vi glæder os til at se dig på Gefionsvej 63.


Kontaktperson: Jasper Steinhausen (tlf.nr.: 2324 2882)